Март ще бъде добър месец. Достатъчно е, че на 20

...
Март ще бъде добър месец. Достатъчно е, че на 20
Коментари Харесай

За 7 зодии стартира поредица от положителни събития през март

Март ще бъде добър месец. Достатъчно е, че на 20 март Слънцето ще влезе в знака на Овен и ще стартира нова астрологична година. Това ще добави мощ, оптимизъм, религия в бъдещето и нови желания на всеки. Този ден може да компенсира всички неприятни от месеца.
Трите най-дълги интервала с положителни събития ще бъдат за Риби, Овен и Близнаци.
Венера в Риби от 1 до 20 март ще направи този интервал добър за Рибите.
Всичко ще им е елементарно. Животът им ще бъде изпълнен с комфорт, положителни усещания, отмора и другарство с приятни хора.
Те ще решат доста проблеми единствено с чара си. Хората към тях ще се опитат да създадат нещо прелестно за тях, с цел да ги зарадват. Няма да им се постанова да се състезават, да се напрягат, да се изтощават - събитията ще се развият по подобен метод, че от самото начало да могат да останат в положение на мир и самодоволство.
Слънцето в Овен на 20-31 март ще сътвори съвършен интервал за Овена.
Те ще бъдат цялостни с сила и нови хрумвания. Вътрешната им мощ ще се увеличи. Те като че ли се разсънват, усещат, че сезонът на студа и меланхолията е завършил и времето е почнало да се съживява, да цъфти и да се движи напред.
Те ще осъзнаят какво желаят за себе си и какво са подготвени да създадат за това. Те ще станат дейни физически, в бизнеса и в работата, във взаимоотношенията с хората, в спорта.

4-31 март Марс в Близнаци ще обезпечи позитивен интервал в живота на Близнаците.
За разлика от Рибите, на които всичко ще бъде обещано без стрес, Близнаците ще би трябвало да работят. В живота им ще има доста провокации. Те би трябвало да се състезават, да се бият, интензивно да вършат нещо - и всичко ще им се получи.
С потреблението на мощ Близнаците могат да реализират доста. Стремежът към победа и ползата към дейни дейности са главните условия за триумф за тях. Пасивният живот на Близнаци също ще ги принуди да работят.
Три къси интервала, три дни, когато всичко ще се получи, ще бъдат за други знаци - Дева, Водолей, Рак, Телец и Везни.
На 5 март съвпадът на Меркурий с Юпитер ще отвори огромни благоприятни условия за Дева и Водолей.
Те ще имат триумф в връзката, ще срещнат верните хора, ще получат потребна информация в точния момент.
Дева ще има шанс в работата. По време на работа ще бъдат открити най-полезните контакти.
Друга щастлива област от живота им е здравето: ще има доста потребни контакти, свързани с лекуването и възобновяване - достъп до отлични лекари, потребна консултация с диетолог, опция да стигнете до добра болница.
Водолей няма да срещне проблеми при пътешестване и там, където е належащо ще приказва и впечатлява: в речи, лекции, контакти с медиите. Същият ден ще бъде един от най-успешните за Близнаците, които така и така имат сполучлив интервал.
 Внимавайте: Това, което мислите, го получавате Внимавайте: Това, което мислите, го получавате
Отрицателното мислене може да съсипе всяка връзка и да токсини живота ви значително. Да се ​​отървем от него е най-важната задача з...
На 10 март съвпадът на Луната с Юпитер ще направи отличен деня за Рак и Водолей. Всичко ще им е елементарно. Те няма да срещнат съществени спънки по значими въпроси. През целия ден те ще имат оптимистично въодушевление. Ракът ще бъде най-успешен във финансовите въпроси, а Водолеят ще е сполучлив на всички места, където е належащо да се покаже.
14 март, съвпадът на Венера с Нептун ще донесе шанс на Телец и Везни.
Техните благоприятни условия ще станат неограничени. Те ще почувстват, че са доста по-способни, по-умни и по-компетентни в разнообразни области, в сравнение с са считали преди.
Телецът ще има изключително шанс в общите каузи. Везните ще имат шанс в работата си, ще се оправят чудесно с всяка задача.
Този ден ще бъде изключително сполучлив за Риби , който към този момент е в късметлийския си интервал.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР