Март се оказа интересен месец за пазара на криптовалути, като

...
Март се оказа интересен месец за пазара на криптовалути, като
Коментари Харесай

Топ 4 криптовалути с огромен потенциал през април

Март се оказа забавен месец за пазара на криптовалути, като Биткойн доближи невиждани върхове дружно с няколко съществени алткойна. Въпреки това, на фона на общите бичи настроения, някои алткойни не оправдаха упованията.

През идния месец април, който съответствува с началото на второто тримесечие на 2024 година, тези алткойни може да са подготвени евентуално да доближат нови исторически върхове.

SUI

SUI се обрисува като алткойнът в границите на листата на 100-те най-големи криптовалути, който е най-близо до превъзмогване на предходния си исторически връх. Макар че беше изработен опит предишния месец, той не съумя да се реализира, единствено с цел да стане очевидец на скорошен скок от 20% през последните 30 дни.  

Това рали приближи монетата до предходния ѝ връх от $2.10, следен още през май 2023 година, защото към 28 март тя се търгува за към $2.02.

Индексът на относителната мощ (RSI), осцилатор на импулса, измерващ скоростта и размера на ценовите промени, демонстрира бичи подтик. Това допуска, че цифровия актив към момента не е свръх платен и може да надмине $2.10 при започване на април.

BNB

Понастоящем BNB демонстрира признаци на кратковременен прогресивен тренд, приближавайки се към своя исторически връх от $691. Родният токен на Binance ще бъде на почти 18% от този крайъгълен камък, при изискване че затвори над границата от $60, защото все още на писане на публикацията се търгува за $586.

Въпреки че и MACD, и RSI понастоящем демонстрират леко намаляване, те не алармират за мечи трендове. Поддържането на позиция над 50-дневната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА) може да улесни възобновяване на BNB, което се чака да се материализира през април.

Arbitrum ( ARB )

За разлика от другите упоменати алткойни, Arbitrum реализира своя исторически връх по-рано тази година през януари 2024 година Въпреки това, забележителните корекции от този момент насам намалиха цената му до $1.69 към 28 март.

Сега историческият връх е далечен с малко над 40% от настоящата цена на токена, което постанова ARB да обърне 50- и 100-дневната ЕМА, с цел да доближи $2. Това основно равнище на поддръжка е от решаващо значение за ралито към $2.40.

MACD алармира за идно бичо секване, което демонстрира, че скоро следва обновяване на възходящия подтик.

Aptos ( APT )

Цената на Aptos набъбна от най-ниската си стойност от $9 до $18 все още на писане на публикацията. Този прогресивен подтик евентуално ще се резервира и през второто тримесечие, като APT е позиционирана на малко над 12% от достигането на предходния си исторически връх от $20.40 от януари 2023 година

MACD показателят – знак за инерция, идващ наклонността – в допълнение поддържа тези бичи настроения, продължавайки възходящия си кросоувър, което се чака да задвижи APT още повече.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР