Март месец ще донесе много любовни трепети за някои зодии.

...
Март месец ще донесе много любовни трепети за някои зодии.
Коментари Харесай

3-те зодии с ЛЮБОВЕН романс през март

Март месец ще донесе доста любовни трепети за някои зодии. Те ще се радват на сантиментални срещи, дълги разходки и топли дни с обичан човек на разположение. Ето кои са зодиите, за които март ще донесе прочувствен любовен романс:
БЛИЗНАЦИ: Близнаците имат потребност от нещо ново, вълнуващо и друго, което да остави отпечатък в живота им. Имат сложен интервал, в който просто се нуждаят от лъч вяра и светлина, от топла прегръдка, от първа тръпка и какво ли още не. За благополучие март е подготвил любовна изненада за Близнаците – такава, каквато в никакъв случай не са получавали до момента в живота. Ще се появи човек, който ще бъде като от филм – учтив, интелигентен, хубав и доста стойностен. От дума, на дума Близнаците ще схванат, че против тях може би стои сродната им душа. Ще имат общи фантазии, общи цели за бъдещето и това ще възпламени мощна искра още в първата им среща. Близнаците ще могат да се насладят на доста сантиментални жестове, на огромно внимание и доста неща, които не са преживявали до момента. За благополучие тази връзка няма да е по никакъв начин къса, това ще е единствено началото на нещо доста огромно и значимо.
 4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март 4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март
Март месец ще бъде великодушен към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота сега. Ето кои зодии ще получат неочакв...
СТРЕЛЕЦ: Стрелците ще се радват на огромно внимание от противоположния пол. Ще се чудят за какво ли ще имат не един, а цели двама ухажори около себе си. Истината е, че напоследък Стрелците излъчват огромна убеденост, която минава в съблазън. Околните усещат, когато някой има самочувствие, когато цени себе си и това е доста значимо, с цел да бъде прелъстителен за другите. Интересното при Стрелците е, че ще би трябвало да избират сред трима души, които едновременно ще проявят интерес към тях. Изборът ще бъде сложен, тъй като всеки един от тях има своите плюсове, само че въпреки всичко възприятията ще надделеят към края и Стрелците ще вземат вярното решение. С това ще слагат началото на една чудесна връзка, която ще ги подари с доста благополучие.
КОЗИРОГ: Козирозите ще се радват на възродена обич от предишното си. Понякога интервалът, в който сме имали връзки с някого, не е бил подобаващ и по тази причина връзката не е сработила. Обаче в даден миг хората се трансформират, узряват и одобряват грешките си. Когато този миг настъпи и двамата души са разбрали, че не могат един без различен, се случва магията на любовта. Когато към този момент познаваш някого, не е нужно да минаваш през всички стадии на опознаването и на чуденето какъв ли е този човек. Точно затова връзката ще стартира от там, откъдето е завършила и стартът ще е летящ. Козирозите ще се радват на невероятни сантиментални срещи, буйни нощи и изненади от страна на другия човек.
 
 
 Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите
Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги създали такива. Да вярвате в предсказа...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР