Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за

Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за ...

Кои зодии ще бъдат ТОП паралии през март

Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за някои от представителите на зодиакалните знаци. Очаква се портфейлите им да преливат от пари и всичко онова, за което някога са мечтали, да бъде достъпно за тях.
Чувството да не делиш стотинката на две и непрекъснато да си правиш сметки наум е много приятно. Човек има усещането, че товар е паднал от плещите му и най-накрая вдишва от свободата.
За жалост само някои от представителите на зодиакалните знаци ще усетят от тази специална магия. Всички останали ще се надяват тя да ги нагости през някои от следващите месеци.
Ето ги и ТОП паралиите на месец март:
Телец
Телците обикновено са свикнали да си правят стриктно сметката. Те никога не са били привърженици на непринудените харчове. Купуват единствено онова, което им е от първа необходимост.

Не са склонни да харчат до забрава и да не помислят за следващия ден. Този месец обаче и те ще се почувстват като останалите. Ще имат точно толкова, колкото им е нужно, за да са спокойни за бъдещите дни.
Ще имат възможността да си купят куп лични придобивки, които са отлагали във времето поради една или друга причина. Техните портфейли ще преливат от банкноти.
Лъвове
Лъвовете също не са хора, които обичат да харчат. Дори бихме казали, че в много от случаите те са склонни да изберат по-евтиния продукт, тъй като умеят да проявяват практичност и прагматичност. Те обичат да се глезят, но не винаги имат парички за това.

4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март 4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март
Март месец ще бъде щедър към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота в момента. Ето кои зодии ще получат неочакв...
През месец март ще се чувстват свободни и ще могат да си позволят дрехи, обувки, а дори и техника и обзавеждане.

Водолей
Водолеите винаги страдат от липса на достатъчно финанси, тъй като пазаруват като обезумели всеки път, щом стъпят в магазин. Те могат да похарчат цялата си заплата на един дъх и след това да се чудят часове наред къде са им парите.
Този месец се очаква да спечелят от лотарията не малка сума и това е единствено защото вярват в своя късмет и са мечтатели!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com