Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за

...
Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за
Коментари Харесай

Кои зодии ще бъдат ТОП паралии през март

Март месец ще бъде не малко късметлийски и богат за някои от представителите на зодиакалните знаци. Очаква се портфейлите им да преливат от пари и всичко това, за което в миналото са мечтали, да бъде налично за тях.
Чувството да не делиш стотинката на две и непрестанно да си правиш сметки мислено е доста прелестно. Човек има чувството, че товар е паднал от плещите му и най-сетне вдишва от свободата.
За жал единствено някои от представителите на зодиакалните знаци ще усетят от тази специфична магия. Всички останали ще се надяват тя да ги нагости през някои от идващите месеци.
Ето ги и ТОП паралиите на месец март:
Телец
Телците нормално са привикнали да си вършат прецизно сметката. Те в никакъв случай не са били последователи на непринудените разходи. Купуват само това, което им е от първа нужда.

Не са склонни да харчат до давност и да не помислят за идващия ден. Този месец обаче и те ще се почувстват като останалите. Ще имат тъкмо толкоз, колкото им е нужно, с цел да са спокойни за бъдещите дни.
Ще имат опцията да си купят куп персонални придобивки, които са отлагали във времето заради една или друга причина. Техните портфейли ще преливат от банкноти.
Лъвове
Лъвовете също не са хора, които обичат да харчат. Дори бихме споделили, че в доста от случаите те са склонни да изберат по-евтиния артикул, защото умеят да демонстрират деловитост и прагматичност. Те обичат да се глезят, само че не постоянно имат парички за това.
 4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март 4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март
Март месец ще бъде великодушен към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота сега. Ето кои зодии ще получат неочакв...
През месец март ще се усещат свободни и ще могат да си разрешат облекла, обувки, а даже и техника и обзавеждане.

Водолей
Водолеите постоянно страдат от липса на задоволително финанси, защото пазарят като обезумели всякога, щом стъпят в магазин. Те могат да похарчат цялата си заплата на един мирис и по-късно да се чудят часове наред къде са им парите.
Този месец се чака да завоюват от лотарията не дребна сума и това е само тъй като имат вяра в своя шанс и са мечтатели!

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР