Март месец е почти към своя край. Още няколко дни

...
Март месец е почти към своя край. Още няколко дни
Коментари Харесай

Април ще бъде преломен за 2 зодии

Март месец е съвсем към своя край. Още няколко дни и към този момент ще сме в четвъртия месец от тази година. Но за какви изненади би трябвало да се готвим през април? Е, няма по какъв начин бъдещето да бъде планувано с акуратност, само че това не стопира астролозите да вършат своите прогнози.

Те разкриха пред " Блиц " кои две зодии ще забогатеят през април. Сега обаче астролозите направиха друга прогноза. По думите им идващият месец ще е повратен за две зодии.

„ Едната от тях ще бъде галеница на Съдбата – всичките ѝ мечти ще се осъществен. Не по този начин обаче ще стоят нещата за друга зодия – тя ще има куп проблеми и драми “, споделят астролозите.

Ето за кои две зодии април месец ще е повратен:

Телец

Следващият месец ще бъде в действителност баснословен за Телците. Всичко, за което са мечтали, ще пристигна в живота им - кариерно израстване, нов обещаващ бизнес, обичан човек, надеждни другари и финансово благоденствие.  Приемете всичко това с признателност, тъй като Вселената би трябвало да види възвръщаемостта от вас.

Астролозите поучават да не сте арогантни и да помните от кое място сте почнали. Звездата на челото няма да ви помогне, а в противен случай, ще настрои другите към вас против вас. Ако желаете най-сетне да живеете щастливо, бъдете почтени, открити и другарски настроени.

За Скорпионите нещата няма да са толкоз розови, както за Телците. Гответе се за отчаяние, възмущение, болежка и най-после приемане на обстановката.  Но преди да осъзнаете, че всички проблеми са преодолими, ще би трябвало да се опарите доста.  Астролозите споделят, че можете да разберете за измяната на обичан човек, което ще докара до още проблеми.

Поради обстоятелството, че ще бъдете в депресивно положение, ще ви бъде мъчно да се съберете и да се захванете за работа. Следователно може да има проблеми.  „ Трябва да преживеете този интервал, тъй като до края на месеца всичко ще бъде наред “, споделят астролозите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР