Март месец е колкото харесван, толкова и нежелан. Той е

...
Март месец е колкото харесван, толкова и нежелан. Той е
Коментари Харесай

Какво я очаква всяка зодия през втората половина на МАРТ ?

Март месец е колкото харесван, толкоз и нежелателен. Той е изменчив до толкоз, че един ден носим шапка с козирка, а на другия – увиваме шал към врата.
Колебливостта на мартенските дни съумява да рефлектира и върху зодиакалните знаци. Ако доникъде на март сте се чувствали чудесно, напълно обикновено е през втората половина тъгата да ви настигне.
Разберете какво са предсказали звездите за всеки от зодиакалните знаци през втората половина на март месец. Ето ги и тях:
Овен
Овните ще се усещат относително спокойни през втората половина на март месец. Слънчевите лъчи и ухаещите цветове ги зареждат с въодушевление. За предпочитане е постоянно да имат ваза с цветя към себе си. Това ще им помогне да се измъкнат от лапите на депресивното положение.

Телец
Телците ще се разсънят за нов живот през втората половина на женския месец. Много от тях ще започват ново начинание. През зимата представителите на зодиака избират да са домошари и да похапват вкусна храна. В края на март ще се стимулират и ще стартират да спортуват, да възобновяват дрешника си и по-често да се оглеждат в огледалото.
 Тези 4 зодии ще се сгодят през март Тези 4 зодии ще се сгодят през март
Близнаци Близнаците от време на време усещат леки съмнения във връзката си, само че това е обикновено за тяхната непостоянна природа и с времето от...
Близнаци
На Близнаците обаче им следва да преминат през известни усложнения през втората половина на март месец. Те ще тъгуват за изгубено другарство или провалена връзка. Това няма да трае дълго. В началото на април им следва да се влюбят още веднъж и всичко това ще бъде забравено.

Рак
Раците от в този момент плануват не малко неща, които да се случат през втората половина на месец март. Не всичко ще мине по проект и е евентуално да се почувстват неудовлетворени от събитията в живота си.
 КЪСМЕТЧЕ за 9 март съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 9 март съгласно зодията
Овен Гледайте самоуверено напред и следвайте задачите си. Една от тях ще промени живота ви. Телец Гледайте по-оптимистично на живота и той щ...
Лъв
Лъвовете ще бъдат извънредно динамични в края на месеца. Всичко, с което се захванат, ще се случва с лекост. Дори е допустимо да решат да отворят личен бизнес. Периодът е удобен за нови инициативи. Възползвайте се от него.
Дева
Девите ще се усещат по-емоционални, в сравнение с нормално, към края на месеца. Ще бъдат раздразнителни и мъчно ще се защищават от спорове с близките. За предпочитане е през втората половина на месеца да провеждат пътешестване.
Част 2 - четете ТУК:)

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР