Марсилия изигра силен мач и победи Атлетик Билбао с 3:1

...
Марсилия изигра силен мач и победи Атлетик Билбао с 3:1
Коментари Харесай

Марсилия показа класа срещу Атлетик, спорна дузпа запази шансовете на баските


Марсилия изигра мощен мач и победи Атлетик Билбао с 3:1 вкъщи в първа среща от 1/8 финалите на Лига Европа. Лукас Окампос откри резултата още в първата минути и изправи на крайници 38 000 фенове по трибуните на "Велодром", а Димитри Пайе удвои преднината в 14-ата минута.

В края на полувремето реферът отсъди противоречива дузпа в интерес на гостите за игра с ръка на Адил Рами с ръка, а опитният Ариц Адурис не сбърка от бялата точка. Окампос се разписа за повторно в срещата в 57-ата и оформи крайното 3:1. Ответният мач в Билбао ще се играе на 15 март.

На стадион "Олимпико" в Рим Лацио и Динамо Киев приключиха 2:2, като и четирите гола бяха маркирани през второто полувреме. Виктор Циганков даде преднина на Динамо в 52-ата минута, а единствено две минути по-късно Лацио изравни с гол на Чиро Имобиле. В 62-ата минута Фелипе Андерсон изведе Лацио напред, само че бразилският нападател на украинците Жуниор Мораес 11 минути преди края изравни и този резултат се резервира до края. В други дуели от Лига Европа Лайпциг победи Зенит с 2:1, а Спортинг Лисабон се наложи над Виктория Пилзен с 2:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР