Марсилия и ПСЖ завършиха 2:2 в голямото френско дерби от

...
Марсилия и ПСЖ завършиха 2:2 в голямото френско дерби от
Коментари Харесай

Кавани спаси ПСЖ, а Неймар се издъни

Марсилия и ПСЖ приключиха 2:2 в огромното френско дерби от десетия кръг на Лига 1. Звездата на парижани Неймар още веднъж съумя да притегли вниманието, като този път блесна с гол и се прояви в края на мача избута Лукас Окампос и беше изпъден за втори жълт картон.

Домакините от Марсилия откриха резултата в 16-ата минута посредством Луис Густаво, който се разписа с отдалечен удар от над 30 метра. Все отново до почивката Неймар съумя да възвърне равенството. Бразилецът осъществя за 1:1 в 33-ата минута.

През втората част Флориан Товен още веднъж изведе домакините напред - 2:1, вкарвайки в 78-ата минута. В 85-ата Неймар получи жълт картон, а единствено две минути по-късно още един, което докара до изгонването му.

Въпреки понижения състав, парижани стигнаха до точката с фамозно осъществяване от директен свободен удар на Единсон Кавани. Уругвайската звезда изпрати топката тъкмо под напречната греда и измъкна отбора си от провалянето.

ПСЖ продължава да е без загуба в шампионата този сезон и е водач в таблицата с актив от 26 точки. Вторият Монако има 22, а Марсилия е на петата позиция с 18.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР