Маршрутите на украинския президент Володимир Зеленски ще бъдат решавани в

...
Маршрутите на украинския президент Володимир Зеленски ще бъдат решавани в
Коментари Харесай

Пазят Зеленски в Рим повече от американския президент

Маршрутите на украинския президент Володимир Зеленски ще бъдат решавани в последния миг в Рим, където през днешния ден дойде на аудиенция. Вечният град в събота е блокиран поради срещите му с президента Серджо Матарела, с премиера Джорджа Мелони и с папа Франциск след 15 часа. Хотел „ Парко дей Принчипи ”, който се намира покрай резиденцията на американския дипломат, се трансформира в нещо като основна квартира на делегацията на Зеленски.

Очаква се ограниченията за сигурност да бъдат още по-големи даже от тези при визитите на държавните глави от Съединени американски щати или Китай, съгласно в. ”Кориере каузи сера ”. За сигурността се грижат над 1000 души от силите за сигурност и от тайните служби.

Днес в Рим е неразрешено потреблението на всевъзможен тип дронове, включително и за фотоси на туристи. Предполага се, че Зеленски няма да остане до на следващия ден, макар че не се оповестява по кое време приключва визитата му. В 18,30 часа е планувано записването на скрито място на изявление с украинския президент за предаването ”Порта а врата ” на телевизия РАИ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР