Марсело напусна Реал (Мадрид) в края на миналия сезон и

...
Марсело напусна Реал (Мадрид) в края на миналия сезон и
Коментари Харесай

Марсело може да се озове в Бундеслигата

Марсело напусна Реал (Мадрид) в края на предишния сезон и сега е свободен сътрудник. Бразилецът прекара 15 години в Реал (Мадрид) и остави незаличима диря, откакто за няколко сезона сигурно беше един от най-хубавите леви бекове в света, предава topsport.bg.

Опитният футболист обаче напусна " кралския " клуб в края на предишния сезон, защото не съумя да се разбере за продължаването на контракта му, т.е. управлението на Реал не предложи нов договор на Марсело.
Въпреки че е свободен сътрудник от два месеца, 34-годишният футболист към момента не е намерил нов тим, което в действителност е огромна изненада.

Той отхвърли разновидността да се върне в Бразилия, а преди този момент Марсело имаше на масата предложения от Ница и Монца, от които не остана удовлетворен.

Германските медии обаче оповестиха, че Марсело може да изненада всички с избора на нов тим и да се озове в
Бундеслигата, където преди няколко сезона сигурно не е предполагал, че ще играе. Твърди се, че Байер (Леверкузен) е показал огромен интерес към бразилеца.

" Аспирините " към този момент са се свързали с неговите сътрудници и оферират на Марсело двугодишен контракт.

„ Ръководителите на Леверкузен изпратиха публична оферта към Марсело и предложиха доста по-добри условия от Ница и Монца и в този момент с неспокойствие чакат решението на бразилеца “, настояват осведомени с прехвърлянията в Леверкузен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР