Марс влиза в съзвездие Стрелец и се кара с Нептун,

...
Марс влиза в съзвездие Стрелец и се кара с Нептун,
Коментари Харесай

Марс се е разбеснял, вещае скандали в започващата зимна олимпиада

Марс влиза в съзвездие Стрелец и се кара с Нептун, което вещае кавги в спорта, в частност на започващата в петък зимна олимпиада. Така на всекидневен език могат да се преведат небесните исблъсъци, които не дават доста позитивни страсти за спортта от 17 февруари до 17 март, написа " Астро Телеграф ". През това време Марс е като разбеснял се. На 17 февруари образува квадрат с Нептун.

Марс е планетата на действието, а в тази ситуация Нептун е в очевидно стопиране на всевъзможни дейни опити на другата планета. От това се получава конфликт на тези две сили, двоякост, бездейност. Сплетните и свадите излизат на напред във времето. Действието става ирационално. За огромните и комплицирани планове силите са понижени и по-добре да бъдат отсрочени за след 17 март. А на 15 февруари има и слънчево затъмнение, което въпреки че не се вижда на наша територия, утежнява още повече обстановката. Тя е затруднена най-силно от 12 до 18 февруари цялата последваща седмица. Тъй като Марс ръководи случаите и споровете, а Нептун е аморалното измерение, в това време са вероятни интриги, измамнически схеми, активизация на всевъзможни аферисти. Затова би трябвало нараснало внимание и отдалеченост във връзка с съмнителните каузи и предприятия. Това е и време, в което могат да се проявят и неприятните последици на минали действия.

Разкриват се остарели секрети и измами, изменничества и скверни каузи.

Време, когато прелюбоденията излизат нескрито.

Време за откриване на корупция, наркосделки, огромни интриги и шикалкавене от близкото и далечно минало. Но и за влизането в сходни схеми от сегашното. Тъй като Марс в Стрелец е обвързван със спорта, а този аспект в битка с Нептун идва тъкмо по време на откриващата се публично в петък зимна олимпиада в Пьончан, могат да се чакат кавги, въпреки и много срелищни вести от Южна Корея. Темата за допинга е прелестен образец по въпроса, споделят водещите астролози.

Същите аспекти на Марс със Стрелец и Нептун предпоставят и повреди, свързани най-много с газ, петрол, вода, с химикали и всевъзможни течности. Това значи и екологични замърсявания.

Астролозите не изключват опция от огромни произшествия, свързани с вода или воден превоз. Средата на февруари никак не е удобна за морски пътешествия.

Здравословно през това време се покачва рискът от проблеми със стомаха, алкохола, инфекциозните болести, това важи най-много за втората декада на февруари.

До 17 март Марс с обсег работи и в идеологическата област, като постоянно си разрешава всевъзможни спекулации по най-различни тематики. Както е споделил народът, това е идеално време за лов на шарани в мътна вода. Важното е през това време човек да не се увлича по огромни и прелестно звучащи хрумвания, да не влиза в случки. Комбинацията на идеологически мощния Марс в Стрелец и идеалистично настроеният Нептун в Риби може да се прояви с набожен фанатизъм и даже с тероризъм. Възможн и са конфлитки на национална и религиозна почва. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР