Марс във въздушният знак Близнаци тези дни се доближава до

...
Марс във въздушният знак Близнаци тези дни се доближава до
Коментари Харесай

Марс квадратура Нептун

Марс във въздушният знак Близнаци тези дни се приближава до площ с Нептун в Риби. Точното време на техния аспект е в 01:41ч на 15 март. Този аспект не е по никакъв начин елементарен. Освен това и двете планети имат малко по-широк аспект с Луна в Стрелец в съпротива на Марс, в площ на Нептун. Всичко в композиция ни носи няколко дни на огромни енергийни вибрации и съмнения.

Може да се усещаме малко комплицирани, по-мечтателни, отвън синхрон с действителността. Сякаш се разхождаме в сънищата или вървим насън през нощта. Губим ли посока или просто се оставяме на някаква висша мощ да ни води? Като цяло мъжете ще се усещат по-зле.



Много е значимо да бъдете деликатни в връзките през този интервал, без значение дали ви се костват маловажни - може да се окажат доста значими и да се повтарят обстановки отпреди, тъй че в случай че сте мислили, че сте решили казуса, може да се окаже в действителност, че не сте. Може да сте невнимателни и да загубите движимости и документи или да ги забравите някъде.

Когато Марс прави площ с Нептун, тогава би трябвало да се пазите от двулични хора. Безразсъдното държание и несериозното отношение към нещата може да ви докара до проблеми и нежелани обстановки. Пазете се от измамници! Може да се забъркате или да бъдете въвлечени в неразбираеми обстановки, без даже да си представяте в какво се забърквате и без визия за следствията.

Жените да внимават да не попаднат посредством някоя примамлива оферта на някой умопобъркан, и под тежестта на някоя машинация. Мъжете също би трябвало да внимават. Играта на Дон Жуан може да ви коства скъпо. Ако не вашето сърце, то може да бъде разрушено сърцето на индивида, който ви обича. А дали си заслужава, преценете сами.

Този аспект нормално усилва наклонността към бягство от действителността посредством използването на субстанции, като опиати, алкохол и други. Алкохолът сигурно не е от изгода сега. Аспектът не е удобен за интервенции и процедури, при които се употребява упойка и медикаменти, които могат да доведат до странични резултати.

От друга страна Марс в площ с Нептун носи проблеми с доставките на газ, диверсии, шпионаж, доста дезинформация, неистини, доноси, изменничество, потребление на лъжливи, скандални и аморални средства за реализиране на цели, нараснала активност на хора от другата страна на закона. Болести и настинки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР