Марс в Стрелец е тук, за да ни даде онзи

...
Марс в Стрелец е тук, за да ни даде онзи
Коментари Харесай

Мощен тласък към енергия: Как ще се отрази Марс в Стрелец на...

Марс в Стрелец е тук, с цел да ни даде оня подтик към сила, от който всички се нуждаем. Дали ще ни накара да работим по-усърдно, или да поддържаме връзка по-добре, зависи от нас.

Налице е пренос, който ръководи решителността и фокуса. А в случай че сме решени да реализираме нещо - ще го реализираме. Съвсем просто!

Всеки зодиакален знак ще усети по личен метод силата на Марс в Стрелец, само че капацитетът за позитивни резултати е съвсем сигурен.Този пренос ни моли да се възползваме от своите ресурси на позитивност, тъй като, както постоянно сме чували: това, което мислим, става част от нашия свят. С други думи, „ Мисля, затова съм “.

Начинът, по който възприемаме света си, е ключът към това да бъдем щастливи. Марс в Стрелец желае достижения, свършек и ново начало.Но най-много този пренос е тук, с цел да ни даде да разберем, че ние сме тези, които вземат решение какво ще се случи в живота ни.

Марс в Стрелец дава силата на позитивното мислене в личните ни ръце. Това е златна опция да разкрием по-добрата си същина и да покажем на света, че вярата не е изгубена.

Ето по какъв начин този пренос въздейства на вашия зодиакален знак:

Овен

Марс в Стрелец носи шанс и проницателност. Можете да видите какво е належащо в този момент и това е обвързвано със способността да го осъществите.

Имате силата и фокуса да постигнете тъкмо това, което ви е належащо, с цел да внесете позитивна сила във вашия свят и в света като цяло. Използвайте чара на Овена, с цел да си проправите път към върха, а откакто стигнете там, постъпете вярно.

Телец

Днес ви чакат огромни благоприятни условия за бизнес и вложения. Ако се занимавате с криптовалути, този ден е подобаващ да работите с тях.

Ако обмисляте да промените работата си, останете на тази, която имате сега, до момента в който моментът е подобаващ, и тогава напуснете.

Не излагайте на риск работата си, като кажете нещо неправилно. Съсредоточете се върху това, което желаете, и систематично вървете към него. Марс в Стрелец поддържа мисълта ви ясна и задачата ви вярна.

Близнаци

Тази година ви научи на всичко за търпението и ще би трябвало да почакате още малко.

Марс в Стрелец ще бъде вашата премия за това очакване. Посветили сте се на работата и живота си и въпреки че през последните няколко месеца имаше доста малко компенсация, в този момент е време да пожънем плодовете на труда си. Промяната идва - ще бъдете възнаградени и ще бъдете подготвени за нея.

Рак

Всички неща идват в подобаващото време и в този момент, по време на Марс в Стрелец, е вашето време.

Сякаш сте обладани от витална сила. Трябва да действате.

Настроението ви е необикновено и заразително, а възможностите ви да се сприятелите и да започнете нещо ново и чудотворно са тук, с цел да се възползвате от тях. Скачайте, Раци. Няма смисъл да отлагате повече.

Лъв

Време е да отдадете признателност на всичко, което се е случило до момента и да се подготвите за идващото премеждие.

Новата година наближава и ще усетите желанието да се впуснете в нея веднага; Имате свежи хрумвания, които желаете да споделите.

Марс в Стрелец за вас е като да напълните резервоара си с витална сила, с цел да може мотора ви да се развихри.

Дева

Понякога човек се чуди, по кое време ще му свърши шанса и ще би трябвало да се оправя със лични сили. Може би имате такива мисли, само че не е редно да допускате да ръководят дейностите ви. Скоро няма да свърши, не тъй като ви е даден от Вселената, а тъй като сте поработили настойчиво. Марс в Стрелец е тук, с цел да ви помогне, и в случай че съумеете да измененията гледната си точка към приемане и вяра, може би ще съумеете да се плъзнете към новата година с оптимистичен взор върху нещата.

Везни

Много от вас тази година узряват като хора и към този момент знаят какво желаят, без доста разпръскване.С Марс в Стрелец, сте на път да видите по какъв начин тези стремежи се демонстрират, тъй че деликатно избирайте какво си пожелавате. Този пренос работи съвсем като магия за вас. Сега е значимо да извършите листата си с стремежи и да го опростите оптимално, с цел да бъде явен и прецизен.

Скорпион

Ако има нещо, което ще почувствате по време на Марс в Стрелец, то това е прилив на здраве. Марс в Стрелец знае, че давате всичко от себе си с цел да се грижите за благосъстоянието си и тази непримиримост се отплща. Сега остава единствено да поддържате (или в случай че желаете - да подобрите) физическото и психическото си здраве. Вселената е на ваша страна.

Стрелец

В предишното сте прекарали доста време в чудене дали интуицията ви фактически работи. Съмнявали сте се в себе си и това се е трансформирало в табиет след известно време.

Марс в Стрелец пренасочва това мислене и ви дава опция да подновите доверието в интуицията си. Вие сте по-умни, в сравнение с си мислите, Стрелци, и този пренос ви връща това, което сте пропуснали: вярата в себе си и безспорното доверие в личната ви преценка.

Козирог

Този пренос ви кара да се потопите надълбоко в личния си темперамент. От известно време насам желаете да измененията някои неща в себе си - метод на живот, здраве, обич, успокоение... През това време ще ви обземе вглъбеност.

Вече няма подтекст и всичко е на разположение. Знаете какво да извършите, с цел да извършите живота си подобен, какъвто желаете да живеете. Възможно е да се наложи да бъдат направени жертви, само че жертвата е сърцето и душата на новото начало. Имате всички отговори и мощна воля, действайте.

Водолей

Тъй като нещата в дома не са толкоз съвършени, колкото ви се желае, по време на Марс в Стрелец ще се вдъхновите да извършите нещо позитивно по въпроса.

Енергията, която дава този пренос, е задоволителна, с цел да накара и най-отчаяните хора да се изправят на крайници. С фокуса и стремежа, които идват с него, ще заявите на глас от какво се нуждаете в живота си и по какъв начин да го постигнете. Знаете какво следва, Водолей, и в този момент сте подготвени да се възползвате от шанса и да го вземете в ръце.

Риби

Понякога имате потребност от кофа студена вода, с цел да се разсъните и да погледнете в какво се е трансформирал животът ви.

Ако той не е това, което желаете, имате шанс. Марс в Стрелец е ритникът, от който се нуждаете, и той е толкоз мощен, че ще ви накара да дадете приоритет на най-важното за вас, като в същото време с лекост отстраните това, което не е. Време е да почистите къщата на живота си на доста равнища. Време е за деяние

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР