Марс ще стане ретрограден на 9-ти септември и ще остане

...
Марс ще стане ретрограден на 9-ти септември и ще остане
Коментари Харесай

Задава се опасен Ретрограден Марс: ето какво да очакваме от периода

Марс ще стане назадничав на 9-ти септември и ще остане по този начин до 14-ти ноември. Тази планета е известна извънредно нападателната си природа. При обикновено придвижване напред, тази сила елементарно се насочва от хората в вярната посока, само че щом Марс стартира да се движи в противоположна посока, всичко внезапно става изцяло непредсказуемо. Ето за какво главният съвет на астролозите за интервала, е да запазите успокоение.

Ретроградният Марс значи, че всички ще би трябвало да внимаваме повече през тези два месеца. Основният резултат от противоположното придвижване на планетата, е честото нарушение на проектите ни. Всеки от нас има свои лични цели, фантазии и стремежи, само че ретроградният Марс ще осуети проектите и ще работи в несъгласие с нас.
 image2_16x9.png Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим На фокус
Астролозите поучават в този интервал да оставите задачите си встрани за малко, да обуздаете страстите си и да не бъдете нападателни. Използвайте времето да планирате, само че не и да действате.

Преди всичко астролозите предлагат да не се паникьосвате, в случай че нещо се обърка в този интервал. Трябва да се съберете и да запазите успокоение във всяка обстановка. Това ще помогне да запазите шанса си и да не влошите сложната обстановка.

Астролозите имат вяра, че през ретроградния интервал на Марс през 2020 година ще бъде значимо да останем великодушни и да се научим да прощаваме. Ако отговорите на всяка офанзива от страна на другите с възмездие или експанзия, тогава тези два месеца могат да подкопаят вашето успокоение и даже здраве, само че не и да ви донесат някаква изгода.

Експертите предлагат да помагате повече на всичките си близки от 9 септември нататък. Трябва да се погрижите за тези, които са ви скъпи.

През тези няколко месеца е по-добре да не ходите на дълги пътувания, тъй като Марс може да провали и тези проекти.

Вижте в галерията долу кои зодии би трябвало да са извънредно внимателни по време на ретроградния Марс:
 Кои зодии би трябвало да са извънредно внимателни по време на ретроградния Марс  Кои зодии би трябвало да са извънредно внимателни по време на ретроградния Марс  Кои зодии би трябвало да са извънредно внимателни по време на ретроградния Марс  Кои зодии би трябвало да са извънредно внимателни по време на ретроградния Марс
Още за четене:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР