Марс е в квадратура с Нептун. Инициативите ще са нерационални

...
Марс е в квадратура с Нептун. Инициативите ще са нерационални
Коментари Харесай

Ден, в който може да почувствате предопределението на съдбата

Марс е в площ с Нептун. Инициативите ще са нерационални или неприятно готови. На комплицираните планове няма да доближава нужната мощ и централизация. Следователно, не започвайте планове, отнасящи се за бъдещо развиване.

Луната е в символ Риби до 13:52ч на 29 януари.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, сантименталността, мечтателността, основава предпочитание за самосъжаление, за разпределяне, за мързелуване.

Днес важи правилото: "Десет пъти премери, тогава отрежи "

Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Може да се употребяват духовни практики.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече. Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Продължава 4 лунен ден до 09:52ч на 28 януари (от 09:26ч на 27 януари)

Следва 5 лунен ден от 09:52ч на 28 януари до 10:16ч на 29 януари

В този ден може да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител

Ден, в който може да се почувства предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето. Всички дейности и действия през днешния ден би трябвало да бъдат добре премислени. Денят е удобен за сериозните и виновни хора и може да се окаже несполучлив за лекомислените.

Често се трансформира настроението, по тази причина се старайте да изберете „ златната среда” в проявата на страстите. Задължително би трябвало да се наблюдават мислите и думите, които се изричат, защото те могат елементарно да се въплътят в действителността. В този ден не би трябвало на никого да пожелавате зло, да се ядосвате и да се разстройвате.

Добре е да сведете контактите до най-малко. Препоръчва се усамотение, спокойна и безвредна конюнктура. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се преглежда като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно!

Днес бъдете великодушни и доставяйте наслада

Нови каузи – Добре е да не се стартира нищо ново. Не е уместно.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, вероятни са загуби.

Пари- Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими парцели – За покупко-продажба и прекачване изберете различен ден.

Съдебни каузи – Добре се развиват делата, при които е нужно да се пази някой, както и истината. За отбрана на нарушители, измамници не е уместно.

Учение – Трудно ще се концентрирайте върху образованието.

Творчество – Не е удобно.

Общуване – Ден с нараснала емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята справедливост, само че доста внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си коства рискът.

Почивка – Не подхожда за отмора.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Сексът през днешния ден работи като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира насъбраното напрежение и стрес, мъчителните признаци в чиста сила на насладата и любовта.

Подстригването притегля благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

14 безоблачен ден – Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР