Марс е една от основните планети в астрологията. Нека видим

...
Марс е една от основните планети в астрологията. Нека видим
Коментари Харесай

Какво означава планетата Марс в астрологията и в знаците от Овен до Дева

Марс е една от главните планети в астрологията. Нека забележим по какъв начин въздейства тя на всички зодии от Овен до Дева.

Марс, алената планета, е кръстен на римския господ на войната и пристрастеността. Позицията на Марс в наталната карта ни споделя доста за скритите и половите стремежи на човек. Марс пътува от един знак към различен на всеки няколко месеца.

Марс в Овен

Марс е ръководещата планета на Овена, тъй че знакът Овен-Марс получава двойна доза от тази интензивна огнена сила. Те са директни. Съблазняването на Овен-Марс е освежаваща отмора от нормалната драма и игра: просто се приближете и ги попитайте дали желаят да са с вас.

Марс в Телец

Може да се наложи да бъдете малко търпеливи с Телец в Марс. Телецът е знак за огромна мощ, само че Телецът с Марс също е твърдоглав. Ако те към този момент са решили какво желаят и ако това не сте вие, ще би трябвало да преминете тази преграда. Телецът обича хубостта и сигурността. Телецът е извънредно сетивен.

Марс в Близнаци

Те са  известни с бързото си прекосяване от едно нещо към друго. Близнаците ръководят връзката, по тази причина поддържайте мозъка си изострен и използвайте думите си. Те може и да не млъкнат цяла нощ, тъй че бъдете подготвени да се борите, с цел да вземете думата.

Марс в Рак

Емоционалният, загадъчен Рак не е положително място за Марс. Нещастният Рак-Марс се нуждае от доста утешение и самообладание, преди даже да може да стартира да ви се доверява задоволително, с цел да стартира да приказва за полова непосредственост. Освен това Рак-Марс вечно крие завист. Ако ги нараните, те ще намерят метод да си отмъстят, даже в случай че това отнеме години.

Марс в Лъв

Лесно и занимателно е да съблазниш Лъв-Марс! Лъв процъфтява с внимание. Кажете им какъв брой са страхотни. Но не ги лъжете. Лъвът е един от най-честните знаци и пристрастеността на Лъв-Марс може да се трансформира мигновено в гняв, в случай че не се отнасяте с почитание към тях.

Марс в Дева

Девата е нервозен перфекционист, а Дева-Марс носи тази тревога в половия живот. Интересно е обаче, че откакто се почувстват малко по-комфортно с вас, те са склонни да опитват. Най-добрият метод да научите нещо ново е да го изпитате от първа ръка и откакто Дева-Марс премине срамежливата сцена, те могат да бъдат очарователно отворени съидейници в спалнята.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР