Марс беше в ретрограден ход от 30 октомври 2022 г.

...
Марс беше в ретрограден ход от 30 октомври 2022 г.
Коментари Харесай

Край на ретрограден Марс

Марс беше в назадничав ход от 30 октомври 2022 година до 12 януари 2023 година и в този момент когато, стане пряк, доста неща могат да се трансформират. Преди да стане пряк обаче, ще премине през стационарна фаза от 10 до 14 януари и едвам по-късно ще стартира директния си ход.

Марс е планетата на действието, силата и самодейността, небесното тяло, което управлява това, което вършим и метода, по който го вършим. Когато става въпрос за силата, която влагате в нещо, това е въздействието на Марс, което въздейства върху живота ни.

Ретрограден Марс донесе закъснения, разочарования и комплициране. Марс ръководи общия ни метод към живота, тъй че в назадничавост ни принуждава да преоценим метода, по който вършим нещата - от работните привички до желанията ни в любовта и връзките. Но този интервал на неустановеност е на път да завърши.

Когато Марс стане пряк, ненадейно ще забележим способи за превъзмогване на трудностите по пътя към триумфа. Ако не сте съумели да започнете план или да се изразите ясно пред някого, директната планета боец ще ви покаже по какъв начин и ще ви тласне напред.

Връщането на Марс към директното си положение в символ Близнаци ще ни върне самочувствието и желанието да напредваме в плановете, които имаме поради. Всички проблеми, които срещате, ще намерят своето решение.

Ще видите ясно кои са нещата, които са ви карали да се чувствате блокирани и ще можете да предприемете дейности по въпроса, с цел да продължите напред. Ще можете да се концентрирате по-добре, да намерите баланс сред работа и персонален живот.
Сега може да намерите ентусиазъм и да предприемете нужните дейности, с цел да сбъднете всяка своя фантазия. Ще ви бъде по-лесно да насочите цялата си сила, с цел да постигнете това, което в действителност желаете.

Отново ще имате импулса да превърнете всичките си фантазии и стремежи в действителност. Най-накрая ще съумеете да намерите баланс в връзките си, което значи, че ще дадете приоритет на тези хора, които притеглят хармонията в живота ви.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР