Married At First Sight Australia се завърна и феновете вече

...
Married At First Sight Australia се завърна и феновете вече
Коментари Харесай

Експертите на E4 Married At First Sight Australia бяха „отблъснати“ от състезател, докато призовават за брадва

Married At First Sight Australia се завърна и почитателите към този момент бяха изумени, защото играч беше изпъден от шоуто.

Хитовото риалити шоу направи дълго чаканото си завръщане в понеделник вечер с чисто нов сериал. Изглежда, че е по-експлозивен от всеки път, защото почитателите получиха трагичен обзор на идните епизоди. Трейлър сподели хаоса, който трябваше да се разгърне по време на сезон 11, когато булките и младоженците бяха показани.

Експертът на MAFS Джон Ейкън можеше да бъде забелязан да нападна държанието на един член на актьорския състав единствено минути след излъчването на шоуто. Той се ядоса: „ В тези опити съм виждал неща, които ме отблъскват. Това е тъкмо там. “ Колегите сватовници в шоуто Мел Шилинг и Алесандра Рампола също бяха видяни да се съгласяват, че една звезда би трябвало да бъде уволнена.

Драматичното разобличаване пристигна сред фотосите на спорещи двойки. Една младоженка изкрещя: " Махайте се! " на мъж от групата, до момента в който един от младоженците удари с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР