Maroon 5 пуснаха първия си нов сингъл от 2021 г.

...
Maroon 5 пуснаха първия си нов сингъл от 2021 г.
Коментари Харесай

Maroon 5 с нова емоционална песен

Maroon 5 пуснаха първия си нов сингъл от 2021 година насам, озаглавен " Middle Ground ".

Красиво изпълнена на акустична китара, песента сплотява посланията за човешката чупливост и топлина като се връща към непринудения дух на дебютния албум на групата от 2002 година “Songs About Jane ”, означават от Animato Music/Universal Music Group.

На 23 май,  Maroon 5 ще се качат на сцената на The Voice  по време на финалния епизод на сезона на шоуто за първото си осъществяване онлайн на " Middle Ground ". Парчето ще бъде показано на публиката дружно с формалния видеоклип, режисиран от Дейвид Добкин.  

Адам Лавин беше един от четиримата треньори - роля, която той изпълняваше от първия сезон на The Voice от 2011 година до 2019 година

Maroon 5 ще обиколят Европа и Англия с турне във връзка последния си албум „ JORDI “.  Те ще прекарат съвсем месец в Европа, започвайки с шоу в красивата столица на Португалия, Лисабон, на 13 юни. По време на тура бандата ще зарадва тълпите от почитатели с осъществявания на фестивалите „ Prague Rocks “, „ Tinderbox “ в Дания и „ Main Square Festival “ във Франция, преди да победи в лондонската сцена „ O2 “.

Американската група Maroon 5 има три награди Грами, над 20 милиарда стрийма в Spotify и групата е първият актьор, достигнал над 3 милиарда гледания на музикален видеоклип в YouTube. В началото на 2023 година " Moves Like Jagger " бе оповестена за най-изтегляната ария за всички времена.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР