Мароко постигна изненадваща победа над Бразилия с 2:1 у дома

...
Мароко постигна изненадваща победа над Бразилия с 2:1 у дома
Коментари Харесай

Мароко изненада Бразилия в контрола

Мароко реализира изненадваща победа над Бразилия с 2:1 вкъщи в другарска среща, играна в Танжер. Пред лична аудитория четвъртите от международното състезание в Катар потвърдиха, че триумфът им на последния Мондиал не е инцидентен, надигравайки петкратните първенци на планетата.

Софиан Буфал изведе " атласките лъвове " напред в резултата в 29-та минута. Статуквото остана непроменено до 67-та минута, когато полузащитникът на Манчестър Юнайтед Каземиро възвърне паритета. Десетина по-късно обаче мароканците стигнаха до успеха с гол на влезлия от скамейката Абделхамид Сабири. До края на срещата не паднаха нови попадения и по този начин възпитаниците на Уалид Реграги ликуваха с влиятелния триумф. За Мароко следва още една контрола - с Перу, във вторник.

Перуанците не съумяха да се опълчват на Германия в друга инспекция, губейки с 0:2 в Майнц. Бундестимът, който ще бъде хазаин на Европейското състезание следващата година, стартира с победа подготовката си за домашния шампионат идното лято.

В воин за възпитаниците на Ханзи Флик се трансформира нападателят на Вердер Бремен и съотборник на Илия Груев Никлас Фюлкруг, който означи и двата гола за Маншафта. Той бе прецизен в 12-та минута след асистенция на Кай Хаверц, а към 20 по-късно се разписа и след подаване на Мариус Волф. След почивката Хаверц пропусна да оформи класиката, откакто се провали от бялата точка. Въпреки това, германците не позволиха нито един удар по посока вратата на Марк-Андре тер Стеген.

За домакините на Евро 2024 следва контрола и с Белгия, която ще се организира във вторник вечер в Кьолн.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР