Мароко, Испания и Португалия ще бъдат съвместни домакини на Световното

...
Мароко, Испания и Португалия ще бъдат съвместни домакини на Световното
Коментари Харесай

Саудитска Арабия с официална заявка за домакинството на Мондиал 2034

Мароко, Испания и Португалия ще бъдат взаимни домакини на Световното състезание по футбол през 2030 година, само че първите три мача от шампионата ще се играят в Уругвай, Аржентина и Парагвай. Организаторът на международното през 2034 година евентуално ще е Саудитска Арабия.

Футболната асоциация на Саудитска Арабия акцентира, че е подготвена да провежда международното състезание, и то на високо равнище.

" Готовността на Кралство Саудитска Арабия да бъде хазаин на Световната купа през 2034 година е отражение на цялостното възобновление, което е реализирано на всички равнища, което е трансформирало страната в водач като хазаин на най-голямото и значимо международно събитие, както и на хазаин на разнообразни изяви в разнообразни области, с опциите, които има страната, икономическите й съставни елементи и огромното културно завещание - се показва в известието на централата, което е формалната поръчка за домакинство, написа " Труд ".

Припомняме, че идващото международно състезание е планувано за 2026 година, а уредници ще бъдат Съединени американски щати, Мексико и Канада.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР