Мароко и Португалия играят при в третия ¼-финален сблъсък на

...
Мароко и Португалия играят при в третия ¼-финален сблъсък на
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Мароко 0:0 Португалия, ранен шанс за Феликс

Мароко и Португалия играят при в третия ¼-финален конфликт на Световното състезание по футбол. Двубоят на стадион „ Ал-Тумама “ в Доха започва в 17:00 часа и ще бъде излъчен по NOVA , DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K , а на уеб страницата ще може да го гледате НА ЖИВО С КАРТИНА.

Звездата на иберийците Кристиано Роналдо още веднъж ще бъде на аварийна пейка за старта, както беше и при триумфа с 6:1 над Португалия.

„ Атласките лъвове “ се показват ужасно досега като завоюваха група с Белгия и Хърватия, а по-късно отстраниха Испания на осминафиналите след осъществяване на дузпи. Тимът на Уалид Реграги впечатлява с играта си в отбрана, като досега са позволили едвам един гол в четирите си мача.

Португалия завоюва своята група, където позволи и една загуба - от Южна Корея. В осминафиналите " мореплавателите " се разправиха с Швейцария (6:1), а с хеттрик блесна нападателят на Бенфика Гонсало Рамош.

Победителят от този конфликт ще се изправи против Франция или Англия на полуфинал.

Португалците стартираха мощно срещата и още в четвъртата минута имаха отличен късмет да открият резултата. Топката беше центрирана от свободен удар в наказателното поле на Мароко, където Жоао Феликс беше изтърван на първа греда и засече с глава, само че вратарят Буну се намеси уверено и мазета в ъглов удар.

LIVE |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, трети ¼-финал

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР