Мароко и Хърватия се изправят един срещу друг в първи

...
Мароко и Хърватия се изправят един срещу друг в първи
Коментари Харесай

Финалиста от Мондиал 2018 Хърватия се изправя срещу коравия Мароко

Мароко и Хърватия се изправят един против различен в първи мач от група F на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 12:00 и може да я ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Мароко ще се надява да стартира добре Мондиала в Катар, като това ще е първата публична среща за новия ментор Уалид Реграри. Вахид Халилходжич бе уволнен, като се счита, че е имало скандал сред футболисти и треньор, като най-активният състезател в този спор е бил Хаким Зием. Халилходжич точно съумя да класира Мароко на Мондиала в Катар. На Световното състезание в Русия " Лъвовете на Атлас " записаха единствено една точка и приключиха на нежеланата четвърта позиция, тъй че ще се надяват на по-добро показване.

Хърватия е може би на последния си огромен конгрес в настоящия си тип. Очаква се треньорът Златко Далич да не прави особени корекции в състава си и да заложи на опита, който имам, защото точно той направи балсканската страна втора в света през 2018-та година. В центъра на внимание ще бъде Лука Модрич, защото на него ще се разчита да поведе " шахматистите " към ново славно премеждие на Световно състезание.

Срещата се чака да е доста забавна, тъй като групата се обрисува да бъде доста равностойна и всяка точка ще бъде скъпа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР