Мароканското крило Нордин Амрабат, който се забърка в скандали със

...
Мароканското крило Нордин Амрабат, който се забърка в скандали със
Коментари Харесай

Уотфорд привлече марокански национал

Мароканското крило Нордин Амрабат, който се забърка в кавги със съдиите по време на Световното състезание в Русия, напуща клубния си тим Уотфорд и ще играе в Ал Насър от Саудитска Арабия.

От лондонския клуб от Висшата лига оповестиха, че договорката за 31-годишния национал на Мароко ще бъде публично потвърде след приемането на работна виза за арабската страна. Цената, която Уотфорд е платил, не е ясна. Ал Насър е един от трите най-богати и най-популярни клубове в Саудитска Арабия, само че през последната година остана на 3-о място. Амрабат игра и на трите мача на Мароко на Световното състезание и подлагаше на критика ФИФА и съдиите след всеки мач. След срещата с Португалия той съобщи, че това не е никакво Световно състезание, а цирк, който има за цел да пролута напред избрани тимове.

| Meanwhile, @NAmrabat53's permanent transfer from #watfordfc to @AlNassrFC has been completed today.

Details https://t.co/tWyPfMEi3s pic.twitter.com/XvJuJ2jMn8
— Watford Football Club (@WatfordFC) July 25, 2018
Специално в този мач той се ядоса, че съдията Марк Гайгер от Съединени американски щати е желал фланелката на бранителя Пепе след края на срещата. След мача с Испания пък избухна против ВАР-системата, която била употребена единствено в интерес на огромните тимове. Мачът приключи 2:2 с трагично равнене от испанците в края на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР