Мародерска армия от около 3500 маймуни са нахлули в градски

...
Мародерска армия от около 3500 маймуни са нахлули в градски
Коментари Харесай

Хиляди маймуни нахлуха в тайландски град, прогонвайки туристи и бизнеси: доклад

Мародерска войска от към 3500 маймуни са нахлули в градски център в Тайланд, като държат туристите надалеч и принуждават бизнеса да затвори, съгласно отчетите.

Маймуните се трансфораха в толкоз сериозен проблем, че известният град Лопбури е изложен на риск да се трансформира в нереален град, защото китайските вложители задържат парите си, до момента в който казусът не бъде решен, съгласно South China Post.

Няколко компании и магазини са затворили активността си и са избягали от в миналото процъфтяващия търговски център, защото локалните макаци тормозят клиентите и унищожават бизнеса, съгласно отчета.

Surachat Chanprasit, заместител на комерсиалния център Pingya, сподели на тайландския магазин Khaosod, че маймуните постоянно влизат в мола, с цел да се катерят и да тормозят клиентите, които идват да пазарят.

Собствениците на дребен бизнес, които наемат пространство, с цел да продават стоките си, постоянно би трябвало да поправят покриви, прозорци и други повреди всеки месец. Търговският център...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР