Мармалад се завръща на 16 септември по bTV с нова

...
Мармалад се завръща на 16 септември по bTV с нова
Коментари Харесай

Мария Силвестър с ново предаване

" Мармалад " се завръща на 16 септември по bTV с нова доза положително въодушевление и шеметната Мария Силвестър в екипа.


Предаването влиза в своя шести сезон от 16:00 часа в събота.

Водещи на комедийното шоу отнво ще бъдат Радост Драганова и Иво Аръков. В първото издание за есенния сезон " Мармалад " започва с победителат в MasterChef 3 - Божана Кацарова, фитнес миската Биляна Йотовска и рапърите YOUNG BB YOUNG.

Екипът на предаването няма да стопира да нахлува с камера в домовете на известните и безусловно да се завира в най-тайните и персонални кътчета на техните замъци.

Ще съпровожда гостите на шоуто в техните обичани места, ще ги слага в обстановки, които ги провокират даже отвън студиото на " Мармалад ".

Първа " жертва " на Радост Драганова тази събота ще стане поп фолк певицата Лияна, която ще показа какъв брой годежни пръстена е получавала.

Изненадата на сезона без подозрение е и най-големият трансферен удар на " Мармалад ". Легендарната графа " Топ 10 ", издигната в небесата от самия Димитър Павлов, има нов водещ.

Летвата е вдигната прекомерно високо, само че тя сигурно ще я надскочи - новото лице на " Мармалад " е неудържима Мария Силвестър!

За новия сезон Мария е подготвила пикантни и извънредно любопитни тематики, а коментаторите в " Топ 10 " ще не престават да вършат комични, пиперливи и хапливи мнения за всяка една от десетте позиции в класацията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР