Marks and Spencer разстрои много купувачи, като обяви планове за

...
Marks and Spencer разстрои много купувачи, като обяви планове за
Коментари Харесай

Новата карта показва къде ще бъдат всички следващи затваряния на магазини на Marks and Spencer - проверете дали е вашият местен

Marks and Spencer разстрои доста купувачи, като разгласи проекти за затваряне на повече магазини - и местоположенията са разкрити на новата ни карта.

Веригата супермаркети разгласи, че ще затвори 67 от своите магазини през идващите пет години през октомври 2022 година, част от проект за затваряне на 110 обекта. Последните затваряния се чака да стартират най-рано идната седмица.

M&S възнамерява да се концентрира повече върху магазините си единствено за хранителни артикули и да редуцира своите клонове с цялостна гама, които съхраняват продукти за дома и облекла. Супермаркетът по-рано съобщи, че желае да понижи броя на магазините си от " цялостна линия " от 247 на 180 до 2028 година Но не всички вести са неприятни, защото колосът за търговия на дребно възнамерява да отвори 104 нови магазина Simply Food.

Ако тези проекти се осъществят, ще се види нарастване на уеб страниците Simply Food на M&S от 316 на 420. Компанията ще влага £480 милиона в своята „ стратегия за ротация на магазини “, което ще докара до съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР