Марков: Ръководството не беше доволно от резултатите в подготовката"Причината за

...
Марков: Ръководството не беше доволно от резултатите в подготовката"Причината за
Коментари Харесай

Марков: Ръководството не беше доволно от резултатите в подготовката

Марков: Ръководството не беше предостатъчно от резултатите в подготовката
"Причината за смяната в спортно-техническия щаб е неналичието на задоволително положителни резултати, които да удовлетворяват управлението и всички почитатели. Треньори нормално се сменят при такива аргументи, няма нещо друго", съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков при представянето на новия ментор на "червените" Любослав Пенев през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вчера управлението на "армейците" се раздели с досегашния треньор Нестор Ел Маестро и на негово място назначи Пенев. Под управлението на сръбския експерт ЦСКА приключи есенния полусезон на второ място, на шест точки зад водача Лудогорец, и се класира за четвъртфиналите за Купата на България. По време на зимната подготовка в Испания "червените" записаха две победи, едно тъждество и три загуби, като Марков разкри, че точно тези резултати са провокирали треньорската рокада.

"Причината за смяната в спортно-техническия щаб е неналичието на задоволително положителни резултати, които да удовлетворяват управлението и всички почитатели. Треньори нормално се сменят при такива аргументи, няма нещо друго. Треньорската смяна е приоритет на притежателите и това е разумно. След подготовката, имаше на тази подготовка резултати, които не са удовлетворили управлението и по тази причина смяната е сега", сподели Марков на днешната конференция.

"Аз съм сигурен в упоритостите на Любо, задачата пред ЦСКА постоянно е да се бори за купата. Ние считаме спечелването на купата за допустимо и имаме вяра в това", добави шефът на "червените".

Той разкри, че клубът ще обезпечи нови футболисти на Пенев. "Ръководството на ЦСКА постоянно се е съобразявало със спортното управление. Треньорът е индивидът, който слага своите условия свързани със селекцията в тима, касаещи избрани постове. Ние ще се съобразим с неговите стремежи, само че дано въпреки всичко му дадем време, с цел да влезе в работата, да опознае състава и по-късно ние да удовлетворим неговите визии и желания", изясни Марков. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР