Маркос Алонсо беше играчът на Челси, който направи най-големите пропуски

...
Маркос Алонсо беше играчът на Челси, който направи най-големите пропуски
Коментари Харесай

Маркос Алонсо: Барса бяха по-добри, все пак имат Меси

Маркос Алонсо беше играчът на Челси, който направи най-големите пропуски за отбора си в борбите с Барселона от 1/8-финалите в Шампионската лига. След провалянето с 0:3 на "Камп Ноу " той призна класата на противника и най-много на играещата му легенда Лео Меси.

"Мисля, че Барселона бяха по-добрият тим в двата мача, въпреки всичко имат Меси в състава си. Ние обаче се представихме на доста високо равнище и в двата дуела. Срещу подобен противник нямаш право на неточности, а ние допуснахме прекомерно доста. "

"Да, може и да бяха по-добри, само че имаха шанс да ни отбележат, освен това след нашите пропуски. Трябва да продължаваме да упражняваме и да ставаме все по-добри. Допуснахме нещастни голове, а в това време ударихме няколко греди и в двата дуела. "

"Макар да ни водеха с два гола преди почивката, те не се усещаха удобно на терена в тези минути. Можеше да е най-малко 2:2 на почивката и в случай че в действителност беше по този начин, щеше да е по-различно. Но с толкоз пропуски и такива неточности, на този стадион просто става мъчно ", съобщи Маркос Алонсо след борбата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР