Марко ван Хинкел иска мениджърът на Челси Антонио Конте да

...
Марко ван Хинкел иска мениджърът на Челси Антонио Конте да
Коментари Харесай

Марко ван Хинкел иска втори шанс от Челси

Марко ван Хинкел желае мениджърът на Челси Антонио Конте да му даде втори късмет. Холандският футболист има вяра, че се намира в най-хубавата форма на своята кариера.

През 2013 година някогашният управител на Челси Жозе Моуриньо брои 8 милиона паунда на Витес, с цел да притегли Ван Хинкел.

Холандският национал записа единствено четири мача за „ сините “, след което скъса кръстни връзки на коляното. Последваха интервали чартърен в Милан, Стоук Сити и ПСВ Айндховен.

През 2016 година 24-годишният футболист оказа помощ на ПСВ Айндховен да завоюва шампионската купа в шампионата.

През сегашния сезон Ван Хинкел е капитан на ПСВ, който е безапелационен водач в холандския шампионат.

„ Надявам се, че ще получа втори късмет в Челси. Със сигурност мога да кажа, че сега съм по-добър спрямо интервала, в който прекосих в Челси. Имам контракт за още две години с клуба и се надявам да получа още една опция, с цел да потвърдя, че имам място в тима “, показа Ван Хинкел.

Ван Хинкел има 18 мача с екипа на Милан през сезон 2014/15, като означи един гол за „ росонерите “, по-късно игра за Стоук Сити, за който има 21 мача. През февруари 2016 година той мина в ПСВ Айндховен и сега изкарва третия си интервал чартърен в холандския тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР