Марко Менгони спечели тазгодишното издание на прочутия музикален фестивал Сан

...
Марко Менгони спечели тазгодишното издание на прочутия музикален фестивал Сан
Коментари Харесай

Марко Менгони е големият победител на Сан Ремо

Марко Менгони завоюва тазгодишното издание на фамозния музикален фестивал " Сан Ремо ". След дълъг маратон на новата италианска ария, траял 5 вечери в спектакъл " Аристон " в Сан Ремо, късно нощес публиката, журито и телевота на феновете дефинираха песента " Due Vite " (Два живота) за победител.

34-годишният реализатор стигна до по този начин наречения суперфинал в напълно мъжка компания - дружно с Ултимо, Ладза, Мистър Рейн и Тананай, само че с безапелационна преднина завоюва първото място в 73-ото издание на състезанието.

Сцената на " Сан Ремо " по традиция се трансформира в място за политически, обществени и световни послания. За първи път в историята на фестивала тази година в залата участва и президентът на Италия Серджо Матарела.

Много звезди на италианската ария, измежду които Манескин, Пепино ди Капри и Пух, бяха посетители на фестивала, а измежду задграничните посетител звезди нощес на сцената пяха и Депеш Мод.

По правилник спечелилият на " Сан Ремо " показва Италия на фестивала " Евровизия ", който тази година ще се организира в Ливърпул.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР