Марко Джампаоло потвърди, че Андреа Конти ще играе срещу Интер.

...
Марко Джампаоло потвърди, че Андреа Конти ще играе срещу Интер.
Коментари Харесай

Искам Милан да се забавлява с Интер, така иска Джампаоло

Марко Джампаоло удостовери, че Андреа Конти ще играе против Интер. Както е известно, Дерби каузи Мадонина е идната събота, а наставникът на „ росонерите” желае от своите футболисти да се забавляват в дербито.

Конти бе запаса на Давиде Калабрия на десния бек, откакто лекува съвсем две години контузия, само че Джампаоло призна, че някогашният бранител на Аталанта е подготвен да помогне на своите футболисти в мача на „ Сан Сиро”.

„ Дербито си има собствен личен климат. Климат, който те кара да работиш на най-много. Чувството се усеща авансово даже, както и след края на мача. Това е доста значим мач за историята. Преживях това нещо в Генуа и знам какво значи това за феновете”, разяснява Джампаоло на конференция.

„ Предизвикателството пред нас е огромно, само че по този начин ще е през целия сезон. Не знам по какъв начин Интер ще играе в мача. Имам убеденост в нашите качества и знам по какъв начин ще играем. Конти ще играе, а това е огромен късмет за него. Тренирах 23-ма играчи и това ме прави щастлив”, продължи той.

Бившият треньор на Сампдория акцентира нуждата от „ хладък разум” в мача и че казусът с Лукас Пакета е бил ненужно надут. „ Не ме интересуват разногласията, а фокусът на играчите ми. Иска ми се футболистите да са умерено и да знаят по какъв начин да се забавляват. Нямаше борба или острова сред мен и Пакета”, приключи Джампаоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР