Марко Бедзеки спечели Гран При на Франция, а за него

...
Марко Бедзеки спечели Гран При на Франция, а за него
Коментари Харесай

Бедзеки: Най-после ще мога да обръсна мустака си

Марко Бедзеки завоюва Гран При на Франция, а за него това бе втора победа от началото на сезон 2023 в MotoGP.

Веднага след финала водачът на VR46 Дукати даде своето телевизионно изявление. В него той разкри, че през днешния ден е имал спомагателна мотивация да завоюва през днешния ден, а точно един залог. Според този бас италианецът е трябвало да си пусне мустак, който да може да обръсне чак когато завоюва съревнование.
 Почти непогрешим Бедзеки завоюва Гран При №1000 в MotoGP, Баная още веднъж не приключи Почти непогрешим Бедзеки завоюва Гран При №1000 в MotoGP, Баная още веднъж не приключи
„ Да бъде най-бързият в неделя е фантастично, най-много тъй като в този момент ще мога да обръсна мустака си, който не харесвах, само че басът си е бас. Състезанието беше фантастично, стартирах доста добре и беше по-лесно да се борим в групата, в сравнение с през вчерашния ден. След като поведох се пробвах да вляза в темп, имах доста положително чувство върху мотора. Посвещавам тази победа на всички в тима и на почитателите ми “, съобщи Бедзеки.
 Пълно класиране при водачите в MotoGP след Гран При на Франция Пълно класиране при водачите в MotoGP след Гран При на Франция
Със своя триумф на „ Бугати “ той се приближи на единствено точка зад Франческо Баная в борбата за международната купа. Действащият първенец не финишира днешното съревнование след контакт с Маверик Винялес още в петия тур. Двамата ще продължат своята борба в домашната си Гран При на Италия, която ще се организира сред 9 и 11 юни на пистата „ Муджело “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР