Марко Арнаутович призна, че е бил обезпокоен от първите два

...
Марко Арнаутович призна, че е бил обезпокоен от първите два
Коментари Харесай

Арнаутович: Голът срещу Атлетико е един от най-важните в кариерата ми

Марко Арнаутович призна, че е бил смутен от първите два пропуща, които направи пред вратата на Атлетико Мадрид, само че увереността, която са му вдъхнали неговите съотборници от Интер и почитателите на тима му е дала силата, от която е имал потребност.

" Това беше необикновен миг за мен ", показа нападателят на " нерадзурите ". Той се появи в игра на полувремето, когато размени контузения Маркус Тюрам. Това в действителност не изглеждаше неговата вечер, защото Арнаутович пропиля най-малко две златни благоприятни условия да порази вратата на Ян Облак. В последна сметка това се отплати в 79-ата минута, защото той съумя да поеме избитата топка от Ян Облак след удара на Лаутаро Мартинес и да я вкара в опразнената врата, макар опита на Самуел Лино да я почисти от голлинията.

" Това сигурно е един от най-важните голове в кариерата ми ", сподели Арнаутович пред " Sky Sport Italia " след първия мач от осминафиналите на Шампионска лига.

" Това не беше елементарен интервал за мен след травмата, лиши ми известно време, с цел да се върна и през последните седмици имах доста положения, при които не означих, а вкарването на голове е това, за което съм тук. Така че, когато имах тези два шанса и не вкарах довечера... Но почитателите и играчите демонстрираха, че са зад мен. Това беше необикновен миг за мен, те ми дадоха нужната сила, с цел да отбележа гола. "

Реваншът ще бъде на " Сивитас Метрополитано " на 13 март.

" Знаем, че когато отидем в Мадрид, резултатът ще е 0:0 и започваме изначало. Ще бъде мъчно, само че ние отиваме там, с цел да победим ", приключи Арнаутович.
 Интер измъкна скъпа победа против Атлетико, само че всичко ще се реши в Мадрид
Интер измъкна скъпа победа против Атлетико, само че всичко ще се реши в Мадрид

" Нерадзурите " се постановиха с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР