Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.

...
Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.
Коментари Харесай

Все още работите от вкъщи? Имате нужда от тези основни стоки за домашен офис през 2024 г.

Марките, показани в тази публикация, са сътрудници на NBCUniversal Checkout. Е! прави комисионна за вашата покупка. Цените са точни все още на издание. Артикулите се продават от търговец на дребно, а не от E!.

Ако към момента работите от у дома, имате потребност от тези съществени неща за домакински офис през 2024 година Без значение дали сте на хибриден работен график, работете от у дома, тъй като индивидът от ремонта сподели, че ще бъде там някъде сред 8 сутринта и 4 следобяд или ще има отдалечена работа на цялостен работен ден, домашният ви офис може да се нуждае от надграждане.

Офис консумативите би трябвало да значат повече от просто стоящо бюро, принтер и малко хартия. Дистанционната работа значи трансформиране на вашия домакински офис, хол, спалня или даже гардероб в офис пространство, което работи за вас.

Производителността ви не би трябвало да страда единствено тъй като работите от у дома. Събрахме най-важните неща за домакински офис, които ще подобрят настройката на домашния ви офис, включителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР