Маркетинговата политика на китайския производител на смартфони Xiaomi предизвика недоволство

...
Маркетинговата политика на китайския производител на смартфони Xiaomi предизвика недоволство
Коментари Харесай

Смартфони по 1 паунд разгневиха британските потребители

Маркетинговата политика на китайския производител на смарт телефони Xiaomi провокира неодобрение в обществените мрежи във Англия.

Така наречените „ светкавични разпродажби ” на смарт телефони на китайския производител не се оказаха по усета на английските консуматори, предава BBC. 

Xiaomi пусна промоционална акция, в която два от най-новите ѝ модели смарт телефони могат да бъдат закупени за символичната сума от 1 паунд всеки.

Това, което потребителите обаче не знаеха: „ светкавичните разпродажби ” действително засягат едвам няколко бройки от телефоните, тъй че разпродажбата завършва съвсем незабавно след стартирането ѝ.

Някои консуматори са се обрънали към английския регулатор, който се занимава с рекламния пазар в страната, като институцията към момента обмисля дали да започва следствие.

От Xiaomi разясниха след абсурда, че се надяват потребителите да не са обезкуражени по отношение на бъдещи акции.

„ Правим светкавични разпродажби на всички места по света от първия ни път през 2013 година, като метод да дадем на няколко късметлии късмет да сграбчен смарт телефони на необикновено ниски цени ”, споделя представител на компанията.

„ Това бе нашият първи път във Англия и провокирахме прекомерно огромно търсене - много над това, което чакахме. Извиняваме се на почитателите на Xiaomi, които пропуснаха този рунд, само че се надяваме, че ще вземат присъединяване в бъдещи светкавични разпродажби ", прибавят от компанията.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР