Маркетинг експертът Оля де Карденас и журнаслистката Сибина Григорова дадоха

...
Маркетинг експертът Оля де Карденас и журнаслистката Сибина Григорова дадоха
Коментари Харесай

Противоречиви коментари по Нова тв за отпадането на зеления сертификат

Маркетинг специалистът Оля де Карденас и журнаслистката Сибина Григорова дадоха противополжни мнения по новината, че зелените документи ще отпаднат към 20 март. В предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия де Карденас съобщи, че съгласно нея отпадането на рестриктивните мерки е по-рано от нужното. Бившата пиарка на финансовото министерство, подчерата, че знае, че това е непопулярно мнение.

Сибина Григорова обаче съобщи, че съгласно нея е обикновено зелените документи да отпаднат, тъй като така и така не се съблюдават рестриктивните мерки. „ Няма да стигнем до по-висок % на имунизация ”, разяснява съобщи журналистката, съгласно която е ясно, че хората просто не желаят да се имунизират. Светът отва към отваряне, добави тя.

Третата участничка в предаването, ПР специалистът Ирина Тенчева пък не взе страна „ за ” или „ срещу ” отпадането на рестриктивните мерки. Тя разяснява, че има заведение, което е понесло огромни загуби, само че просто е решила, че ще прави това, което споделя държавното управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР