Маркетинг директорът на Престиж-96“* Надежда Димитрова за издигането на високото

...
Маркетинг директорът на Престиж-96“* Надежда Димитрова за издигането на високото
Коментари Харесай

25 неустоимо вкусни години

Маркетинг шефът на „ Престиж-96 “* Надежда Димитрова за издигането на високото качество и разпознаваемия усет на върха на работещата бизнес тактика

 

- Кой е водещият принцип в маркетинга на „ Престиж-96 “?

- Отправна точка за всичко, което вършим в „ Престиж “, са потребителите. Стремежът ни постоянно е бил да сме покрай тях – да ги познаваме, да разбираме потребностите им, да усещаме измененията в тези потребности и да даваме оптималното решение за тях. Това е водещо за нашата компания, част е от дълготрайната ни визия и тактика за развиване и е основно за триумфа ни.

- Кой е вашият консуматор и по какъв начин се промени по време на пандемията?

- Ние сме пазарен водач във всяка категория, в която оперираме, и нашият консуматор няма строго характерен профил. „ Престиж ” създава обичаните сладки изкушения на генерации българи. Това, което ги сплотява, е безкомпромисното отношение към качеството и усета – територия, в която компанията ни е пример за доста висок стандарт. Пандемията несъмнено промени целите на хората, обществения им живот, навиците им на извършване на покупки, даже метода на хранене и това се случи извънредно бързо. Предизвикателството и отговорността за нас като компания е да отвърнем също толкоз бързо и съответно на тези промени. Ситуацията постанова да сме по-адаптивни и по-гъвкави в метода, по който споделяме с потребителите, в каналите на връзка, които използваме, в тактиката за развиването на нашите марки.

- За 25 години на пазара какво научихте за българския усет?

- Вкусът и качеството са главното, което дефинира избора на потребителите в нашите категории. Едно нещо, което рецесията не промени, а дори, бих споделила, че затвърди и ускори, е желанието на хората за качествени артикули на налична цена. В „ Престиж ” използваме 100% деликатно подбрани съставки, които обезпечават несравним усет и най-хубаво качество на преференциална за потребителите цена.

***

* " Престиж-96 “ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата промишленост в България. Пазарен водач в своите категории и с интернационален бизнес на над 30 задгранични пазара. „ Престиж “ създава някои от най-известните и обичани марки: „ Ная “, „ Хипер “, „ Троя “, „ Споко “, „ Траяна “, „ Мираж “, „ Роден край “ и „ Престиж “.

***

Венцислав Савов. Текстът е от бр. 04/2021 на сп. Мениджър
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР