Марката, представена в тази статия, е партньор на програмата Creator

...
Марката, представена в тази статия, е партньор на програмата Creator
Коментари Харесай

Този гащеризон с включен размер се продава само за $25 по време на голямата пролетна разпродажба на Amazon

Марката, показана в тази публикация, е сътрудник на програмата Creator Connections на Amazon, което значи E! може да направи увеличена комисионна за вашата покупка, в случай че купите нещо посредством нашите връзки. Цените са точни все още на издание. Артикулите се продават от търговец на дребно, а не от E!.

Ако сте в развой на почистване на зимните си палта, с цел да извършите място за ветровито спално долни дрехи, бански костюми и рокли, ние ви приветстваме, че към този момент сте почнали вашето пролетно разчистване. Ако първо пазарувате, с цел да ви мотивираме да подредите дрешника си, ние сме тъкмо там с вас. Прекарахме последните няколко дни в плуване в Голямата пролетна ликвидация на Amazon и от многото предложения, на които се натъкнахме, една изключително притегли вниманието ни и инцидентно е в нашето обичано царство на модата.

По-конкретно, намерихме гащеризон, който е главен детайл от дрешника за топло време. Това е съвършеният OOTD за " обличане и потегляне ", като купувачите възхищават какъв брой неверо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР