Марката Lada на руския автомобилен гигант АвтоВАЗ напусна пазара на

...
Марката Lada на руския автомобилен гигант АвтоВАЗ напусна пазара на
Коментари Харесай

Lada напусна пазара на ЕС

Марката Lada на съветския авто колос АвтоВАЗ напусна пазара на Европейски Съюз заради стягането на стандартите за нездравословни излъчвания в околната среда. Това заяви пред " Gazeta.ru " представителят на генералния дистрибутор на АвтоВАЗ в Европа Lada Automobile GmbH Deutschland.

" АвтоВАЗ " регистрира спад от 34% в износа

Обезценяването на казахстанското

Според него колите на Lada са спрели да се доставят на европейските търговци на коли. Последната доставка е била през март тази година.

Според представителя на дистрибутора, сега в склада са останали единствено няколко автомобила Vesta със общоприетоо съоръжение, а други коли са продадени на търговци на дребно Lada Automobile GmbH Deutschland.

" Миналата година АвтоВАЗ съобщи, че последователно ще понижи доставките, в този момент няма повече и няма да има. Съобщава се, че след три години компанията може да се върне, само че това надали е допустимо ", съобщи представител на Lada Deutschland.
 „ АвтоВАЗ
„ АвтоВАЗ " редуцира 15 000 чиновници

От компанията оповестиха,

Той означи, че АвтоВАЗ с марката Lada няма да се върне на европейския пазар заради новата маркетингова политика на съюза Renault-Nissan-Mitsubishi, в който е включен и съветският авто колос.

Този авто алианс към този момент излезе с проекти за отговор на коронакризата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР