Марката CMF by Nothing обяви днес първите си три продукта.

...
Марката CMF by Nothing обяви днес първите си три продукта.
Коментари Харесай

CMF by Nothing пусна на пазара първите си продукти – достъпни безжични слушалки, смарт часовник и GaN зарядно устройство

Марката CMF by Nothing разгласи през днешния ден първите си три продукта. Мисията на подмарката на Nothing е да създава устройства с забавен дизайн на по-достъпна цена от личните решения на Nothing за по-широка група клиенти. Първите три продукта на CMF са безжични слушалки Buds Pro, смарт часовник Watch Pro и GaN зарядно устройство CMF Power 65W.

Безжичните слушалки CMF Buds Pro разполагат с функционалност за интензивно шумопотискане, която може да се оправи с външни звуци до 45 dBA в необятен диапазон до 5000 Hz. Слушалките разполагат с 10 милиметра представители с мембрана от полимер на течни кристали и поддържат технологията за увеличаване на басите Ultra Bass.

Слушалките са оборудвани с най-мощната батерия измежду всички аудиоустройства от Nothing, която обезпечава до 6,5 часа дейна приложимост с задействана функционалност за интензивно шумопотискане и до 11 часа без нея. Включвайки калъфа за зареждане, общият живот на батерията е надлежно 22 и 39 часа. Налично е и бързо зареждане, което обезпечава до 5 часа приложимост за 10 минути зареждане.

CMF Buds Pro ще се оферират в мрачно сив, светлосив и оранжев цвят. Цената на слушалките е 42 $ в Индия, където в началото ще бъдат пуснати в продажба.

Смарт часовникът CMF Watch Pro има 1,96-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 410 × 502 пиксела и оптималната бляскавост над 600 нита. Екранът има периодичност на освежаване от 58 Hz и обезпечава по-плавно придвижване на изображението спрямо устройствата от сходен ценови диапазон, само че поддържащи периодичност на освежаване на екрана 30 Hz. Той разполага с вграден GPS модул и предлага поддръжка на разнообразни режими на тренировки.

Часовникът е оборудван със датчици за следене на сърдечния темп и равнището на О2 в кръвта, а също по този начин може да следи равнищата на стрес и качеството на съня. Най-интересната му функционалност обаче е поддръжката на приемане на повиквания. Часовникът е оборудван с микрофон, високоговорител и работи в тандем със смарт телефон. Има блок за набиране на номера и достъп до листата с контакти, а логаритмите с изкуствен интелект оказват помощ за възстановяване на качеството на звука. Твърди се, че животът на батерията му е 11 дни.

CMF Watch Pro ще се предлага в два цвята: с тъмносив корпус от матиран алуминий и тъмносива или сива каишка, както и с корпус от гладък алуминий в сив металик и оранжева каишка. Цената на модела с матиран корпус ще е 54 $, а на модела с корпус от гладък алуминий – 60 $.

Зарядното устройство CMF Power, основано на захранващи кафези от галиев нитрид (GaN), разполага с 2 USB Type-C врата и 1 USB Type-A порт. Всеки USB Type-C порт поддържа оптималната изходна мощ от 65 W, до момента в който USB Type-A портът е стеснен до 36 W. Същевременно общата изходна мощ при свързване на няколко устройства е 65W. То поддържа множеството протоколи за зареждане, в това число PD3.0, QC4.0+/3.0/2.0, SCP, FCP, PPS, AFC, Samsung 9V2A, DCP и Apple 2,4A, като също по този начин е съвместимо с кабели за зареждане, сертифицирани от Apple MFI.

Цената на зарядното устройство CMF Power е 36 $. То ще се предлага в тъмносив вид. Оранжев вид ще се предлага извънредно за индийския пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg