Маркъс Рашфорд заяви, че Оле Гунар Солскяр заслужава огромно уважение

...
Маркъс Рашфорд заяви, че Оле Гунар Солскяр заслужава огромно уважение
Коментари Харесай

Рашфорд: Не е правилно Солскяер да бъде винен

Маркъс Рашфорд съобщи, че Оле Гунар Солскяр заслужава голямо почитание от неговите съотборници и последователи за престоя си отпред на Манчестър Юнайтед.

Норвежецът бе назначен в началото от Юнайтед краткотрайно през декември 2018, преди да получи за непрекъснато позицията през 2019. Той бе уволнен предходната неделя след разочароваща серия от резултати, която доближи своята кулминационна точка при провалянето от Уотфорд с 1:4 предишния уикенд – „ алените дяволи “ са осми в таблицата на Висшата лига. Временният необут Майкъл Карик ще изведе отбора при гостуването на водача Челси в неделя следобяд.

„ Оле обича Манчестър Юнайтед, никой не може да твърди противоположното. За мен, уважението, което заслужава е голямо, освен от нас играчите, само че и от почитателите. Мисля, че от време на време почитателите упрекват мениджъра, а той не може да играе вместо нас. Оле в никакъв случай няма да загуби уважението ми “, сподели крилото на Юнайтед за BBC.

„ Червените дяволи “ се надяват да разгласят публично Ралф Рангник за краткотраен управител на тима с контракт до края на месеца в идващите 24-48 часа, като дебютът му се чака да бъде при семейството на Арсенал идния четвъртък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР