Маркъс Рашфорд вкара в три последователни мача от подновяването на

...
Маркъс Рашфорд вкара в три последователни мача от подновяването на
Коментари Харесай

Каземиро за Рашфорд: Какъв невероятен играч

Маркъс Рашфорд вкара в три поредни мача от подновяването на сезона след Световното състезание през 2022 година, помагайки на Манчестър Юнайтед да се изкачи до четвъртото място във Висшата лига. Той е най-хубавият голмайстор на клуба до момента този сезон с 11 гола от 22 мача, доказвайки се като основен състезател в тима на Ерик загар Хаг. Петкратният победител в Шампионската лига Каземиро, който мина в Юнайтед от Реал Мадрид предишния август, похвали отдадеността на Рашфорд и даже съобщи, че той може да стане един от петте най-хубави играчи в света, в случай че поддържа скорошната си форма.

Ще бъда доста почтен. Бях в действителност сюрпризиран от играча, който Рашфорд е. По мое мнение, изключително като познавам футболиста извън терена, мога да ви кажа, че в случай че се оправя добре, може да бъде един от петте най-хубави играчи в света.

Той има необикновен метод да удря топката, има мощ, бърз е, играе доста мъдро. Той беше един от играчите, които в действителност ме изненадаха. Разбира се, когато играеш в друга лига, ти към този момент познаваш играча, само че това се случва, когато си в един и същи клуб всеки ден. Какъв величествен състезател. Толкова ми е прелестно да играя с него. Той ни дава доста сила. Радвам се да играя с него. И съм сигурен, че в случай че остане подобен, с изискванията, които има, той елементарно може да бъде състезател в топ 5, тъй като е извънреден ", показа бразилският полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР