Маркъс Рашфорд прави най-резултатният си сезон в кариерата, като вече

...
Маркъс Рашфорд прави най-резултатният си сезон в кариерата, като вече
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Не съм Хари Потър

Маркъс Рашфорд прави най-резултатният си сезон в кариерата, като към този момент е отбелязал 27 гола във всички надпревари през тази акция и оказа помощ на Манчестър Юнайтед да си обезпечи непоклатимост в топ 4. Въпреки този напредък във формата, съвпадащ с назначението на Ерик загар Хаг отпред, нидерландецъ т настоя, че не може да бъде единствено той виновен и се пошегува, че не е Хари Потър.

„ Не става дума единствено за приказки – аз не съм Хари Потър! Това е развой, има доста принадлежности, които влагате в ръководството си, с цел да позволите на хората да стигнат до най-хубавата си форма. Става дума за състав, метод на игра, треньорство, публични или неофициални диалози, става въпрос да се работи с играча. Но най-много, това значи доста за самия него, тъй като той има уменията. Когато има най-хубавото отношение, най-хубавия нрав, тогава той ще вкарва голове “, показа Тен Хаг.

Наставникът на „ алените дяволи “ ще приветства Рашфорд още веднъж и ще чака положителни мачове от играча. За разлика от съотборника си Люк Шоу, Юнайтед към момента не е обвързал нападателя със договорка отвън сегашния му контракт, който изтича през 2024 година, само че Рашфорд побърза да разсее слуховете, че скоро ще напусне клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР