Маркъс Рашфорд е получил ултиматум от недоволен привърженик на Манчестър

...
Маркъс Рашфорд е получил ултиматум от недоволен привърженик на Манчестър
Коментари Харесай

Разкри какво е извикал фен на Манчестър Юнайтед на Маркъс Рашфорд по време на гневен инцидент за загряване на Олд Трафорд

Маркъс Рашфорд е получил ултиматум от неудовлетворен последовател на Манчестър Юнайтед преди успеха им с 3-2 вкъщи против Нюкасъл.

26-годишният Рашфорд беше набелязан по време на загрявката, преди да направи 41-вото си присъединяване в невпечатляващия сезон за британския национал, отбелязвайки единствено осем гола. Докато Рашфорд и сътрудниците му запаси минаха през подготовка в долния десен ъгъл на терена на Олд Трафорд с лице към Стретфорд Енд, един почитател се разбра, че си проправи път надолу по няколко реда седалки, преди да каже на нападателя: „ Ако искаш тръгвай, тръгвай! "

Коментарът на последователя се отнасяше до възходящите спекулации към бъдещето на Рашфорд, макар че той подписа нов петгодишен контракт предишния юли, който го задържа в клуба му от детството до 2026 година Mirror Football заяви в Март, че френският гранд Пари Сен Жермен претегля оферта от £75 милиона за Рашфорд, до момента в който се готви да загуби Килиан Мбапе от Реал Мадрид.

В фрагменти, които станаха вирусни в обществените...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР