Маркъс Рашфорд бе един от героите за Манчестър Юнайтед при

...
Маркъс Рашфорд бе един от героите за Манчестър Юнайтед при
Коментари Харесай

Рашфорд: Това са моментите, за които живеем

Маркъс Рашфорд бе един от героите за Манчестър Юнайтед при успеха с 3:1 над Пари Сен Жермен и класирането на 1/8-финал в Шампионската лига. Именно той означи победната дузпа в добавеното време на мача. Той призна, че самичък е поискал да извърши наказателния удар и е благополучен, че донесе триумфа на своя отбор.

“Опитах да запазя хладнокръвие. Тренирам дузпи всеки ден и изках да я извърша. Вероятно и други желаеха, само че това няма значение в този момент, тъй като постигнахме нужния гол и продължаваме напред. Може би най-трудно бе чакането преди самото осъществяване, само че това е част от играта. Това са моментите, за които живеем и които си спомняме по-късно с усмивка”, съобщи Рашфорд.

“Червените дяволи” пренаписаха историтята, като станаха първият тим, който продължава напред в шампионата след загуба с два гола вкъщи в първия мач.

“Всичко изглеждаше, че е срещу нас, само че ние сме привикнали да оцеляваме в такива моменти и през днешния ден го показахме още веднъж. Все още има какво да подбряваме, тъй че ще продължим да работим. Това бе страховит късмет за младите да блеснат. Те упражняват крепко всеки ден и заслужаваха да получат възможност”, добави нападателят.

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 6 март  Пари Сен Жермен 1:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР