Марк Зукърбърг обяви, че Фейсбук“ ще разшири услугите си като

...
Марк Зукърбърг обяви, че Фейсбук“ ще разшири услугите си като
Коментари Харесай

"Фейсбук" ще има и функция за сериозни запознанства


Марк Зукърбърг разгласи, че „ Facebook “ ще разшири услугите си като обществена мрежа, добавяйки функционалност за запознанства за хора, които търсят трайна връзка. Той направи това известие на среща на разработчиците на уеб страницата в Сан Хосе, Калифорния. Зукърбърг посочи, че тази нова функционалност няма да има за цел да улесни еднократните срещи, а да помогне на хората да изградят трайни връзки, посредством тази мрежа.

„ Това ще помогне на хората да построяват същински и трайни връзки, а освен проекти за вечерта “, сподели той. Веднага, откакто направи това известие, акциите на един от главните уеб сайтове за запознанства в Съединени американски щати – Match, се сринаха на „ Уолстрийт “ с близо 20 “.

Сред другите новости, които бяха оповестени от обществената мрежа, е и опцията на потребителите да изтриват данните за своята навигация в интернет. „ Това ще ви разреши да сърфирате в разнообразни интернет уеб сайтове и щом изтриете историята на търсенията си, ние ще премахнем информацията, тъй че историята на тези уеб сайтове и приложенията, които сте употребявали няма да се свързват с вашето потребителско име, се изяснява в профилиран блог. Тази нова функционалност ще би трябвало да отговори на опасенията, които се появиха в общественото пространство след абсурда с „ Кеймбридж Аналитика “, че данните на човек могат да бъдат употребявани за политически или други цели. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР