Марк Зукърбърг е един от най-богатите хора в света. Въпреки

...
Марк Зукърбърг е един от най-богатите хора в света. Въпреки
Коментари Харесай

Когато си милиардер, но обичаш да ти излиза евтино

Марк Зукърбърг е един от най-богатите хора в света. Въпреки това създателят и изпълнителен шеф на Фейсбук пазари в Costco. Това е най-голямата в света по продажби верига магазини от типа " склад за търговия на дребно ".
 Фейсбук, Марк Зукърбърг и рекордната глоба за компанията
Глобата за Фейсбук, която ядоса всички

Има наказване, само че има и недоволни

TMZ разгласява фотография на 35-годишния софтуерен исполин, който умерено и без да бърза пазари в Costco със брачната половинка си Присила Чан. С колкото и доста пари да разполага Зукърбърг, явно не обича постоянно да се харчосва ненужно.

На фотографията, която уеб сайтът е качил в профила си във Фейсбук виждаме по какъв начин Зукърбърг концентрирано преглежда няколко разнообразни тв приемника, които по всяка възможност са преференциална договорка.

Въпреки че в този момент пазари в Costco (верига магазини е известна с евтините си стоки), създателят на Фейсбук, който сега тазполага с 77.6 милиарда $ (според Forbes), не постоянно е по този начин спестовен. Например през 2015 година той заплати 100 милиона $ за парцел с повърхност от към три хиляди декара в Кауай, Хавай.

Милиардерът въпреки всичко си остава един е най-големите почитатели на Costco. Той обаче не е единствената известна персона, която цени веригата магазини.

Крис Дженър, майката на риалити звездите Ким Кардашиян и Кайли Дженър, сподели пред The New York Times през 2015 година, че отиването в Costco ѝ работи успокояващо и занимателно, съвсем като да си направи масаж, написа CNBS.

Очевидно и Марк Зукърбърг си пада по такива " разтривки " - хем потребни, хем евтини. Нищо, че има няколко милиарда $ в сметката си.
 Присила Чан, Марк Зукърбърг и три обстоятелството към връзката им, които не знаехме
Три странни обстоятелството за брака на Зукърбърг, които не знаехме

И какво написа в предбрачното им съглашение
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР