Марк Юско, основател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek

...
Марк Юско, основател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek
Коментари Харесай

Бичи пазар на хоризонта: Главата на Morgan Creek очаква “крипто лято”

Марк Юско, създател и основен изпълнителен шеф на Morgan Creek Digital счита, че крипто пазарът е на прага на бичи пазар.

В неотдавнашно изявление за Blockworks Macro Юско съобщи, че ще стартира при започване на идващия месец, когато по случайност е и неговия рожден ден.

Юско изясни предстоящото повишаване на цените на криптовалутите с всеобщото увеличение на световната ликвидност. Според него от Китай са отпечатали над $1 трилион от октомври предходната година насам, до момента в който Япония е отпечатала стотици милиарди долари.

Освен това Федералният запас на Съединени американски щати е върнал в салдото си $300 милиарда. В резултат на това в близост са се появили $1.5 трилиона ликвидност и Юско счита, че хората купуват неща, които им харесват, в това число криптовалути.

Биткойн и Етериум са най-големите бенефициенти на тази ликвидна вълна, само че други криптовалути също се възползват от нея. Юско означи, че Биткойн е достигнал нови рекордни стойности по няколко индикатора, в това число приемане, хешираща мощ, брой портфейли и размер на транзакциите.


 


Хеширащата мощ, която мери изчислителната мощ, предоставена на мрежата на Биткойн, е достигнала исторически връх. Броят на Биткойн портфейлите, както и броят на портфейлите с повече от 0.1 BTC, също доближи исторически връх.

Въпреки че размерът и размерът на транзакциите не са достигнали рекордни стойности, Юско счита, че те се връщат към близки стойности. Като цяло той е оптимист за бъдещето на криптовалутите , изключително на Биткойн и Етериум и счита, че идното ще бъде интервал на забележителен напредък и приемане на целия крипто пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР