Марк Уолбърг иска да направи режисьорския си дебют, като заснеме

...
Марк Уолбърг иска да направи режисьорския си дебют, като заснеме
Коментари Харесай

Актьорът Марк Уолбърг се готви да дебютира като режисьор

Марк Уолбърг желае да направи режисьорския си дебют, като снима биографичен филм за баскетболиста от НБА Карон Бътлър, заяви Контактмюзик.

46-годишният артист ще е продуцент на кино лентата, който ще наблюдава пътя на Карон от дилър на дрога до звезда в НБА. Уолбърг обаче се надява да е също режисьор на кино лентата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Марк е пристрастен по плана и е на мнение, че този филм ще му даде чудесни благоприятни условия да дебютира като режисьор, оповестява уеб сайтът TMZ.com.

Уолбърг неотдавна довери, че се е заел с нов кино план, който би желал да режисира, въпреки да не е загатнал, че става въпрос за биографичен филм за Бътлър. Актьорът разясни, че действието се развива в Уисконсин, където Бътлър е роден и е бранш.

„Проектът може да бъде сбъднат идната година или след 5 години, кой знае? – сподели той. – Все отново филмът евентуално ще бъде сниман през 2018 година Става въпрос за същинска история.“

Заснемането на кино лентата обаче може и да не бъде поверено на Уолбърг, защото той разкри, че изпратил сюжета на сътрудника си Питър Бърг, който също бил податлив да застане зад камерата, с цел да работи над плана.

Уолбърг увери, че неговият приоритет си остава да бъде добър татко на четирите си деца – 13-годишната Ела, 7-годишната Грейс, 8-годишния Брандън и 11-годишния Майкъл.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР